Kaymaklı İlkokulu
Van Merkez Kaymaklı Köyü
5375984557(Muhtar Aydın VATANSEVER)

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Bizler; gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Normal Eğitim

08.30-14.10

SOBA

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Van ili İpekyolu merkez ilçesine bağlıdır ve merkeze 36 km uzaklıkta Kaymaklı Köyü´ndedir.

İpekyolu/VAN Kaymaklı Köyü

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 3 adet derslik ve 1 adet anasınıfı dersliği bulunmaktadır. ( Okulumuzda her derslik ayrı bir bina şeklinde bulunmaktadır.)